Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Αθλητική εξουσία 30 ετών

«υπήρξαν μελανές στιγμές από μια χούφτα ατόμων, που κατά παράβαση του συμφωνητικού που υπέγραψαν παρουσία του σωματείου τους, βρήκαν βήμα τα τελευταία δύο χρόνια στα ηλεκτρονικά μέσα που τους ανέχονται, και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αγγίζοντας τα όρια της φαιδρότητας»

«Έχουμε επανειλημμένα τονίσει στους αθλητές και τις αθλήτριές μας ότι η προβολή είναι γλυκιά και παρασύρει, στο τέλος όμως μπορεί να εξελιχθεί σε ζάχαρο»

«Η νυν διοίκηση, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομοσπονδίας από το 1991, έχει προσφέρει χιονοστιβάδα διακρίσεων αθλητών που σαρώνουν τα μετάλλια»

http://sportsfeed.gr/to-manifesto-kathestotikis-antilipsis-apo-tin-eio/

«Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του Τύπου ο αθλητικός εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το βίντεο «ταξιδιωτικού» περιεχομένου που κυκλοφόρησε πρόσφατα με δηλώσεις αθλητών σε βάρος της ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση του αθλήματος. Λόγια του αέρα που καλούνται αρμοδίως να τα εξηγήσουν και να τα αποδείξουν με στοιχεία σε χαρτί, με μολύβι και υπογραφή. Η διοίκηση της ΕΙΟ με μεγάλη ικανοποίηση δέχεται αυτήν την εξέλιξη»

https://www.sport24.gr/istioploia/omospondia-istioploias-terma-ta-logia-toy-aera.9004742.html (Οκτώβριος 2020)

«Όριο 70 ετών και στους πολιτικούς»

«Θα ήμουν ο πρώτος που θα το χειροκροτούσα αν η ηλικία ίσχυε και για τους πολιτικούς. Αδικούνται οι Ελληνες παράγοντες που έχουν μεγάλη προσφορά στα αθλήματα που υπηρετούν εδώ και χρόνια. Είμαι από αυτούς που πιστεύω πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά το νομοσχέδιο είναι φωτογραφικό και προσβάλλει παράγοντες με μεγάλη προσφορά» είπε ο 72χρονος πρόεδρος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Αντώνης Δημητρακόπουλος. 

https://www.ethnos.gr/athlitismos/70810_pyr-omadon-ston-aygenaki-apo-toys-70arides-na-mpei-ilikiako-orio-kai-stoys (Σεπτέμβριος 2019)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου