Σελίδες

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Παράνομη προβολή προγράμματος


http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT
<div style="text-align: center;">
<iframe allowtransparency="yes" frameborder="0" height="400" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" src="http://www.thepressproject.gr/tvplayer/newplayer.php?w=596&amp;h=400" width="596"></iframe>
+
ΕΡΤ3
http://www.era-aegean.gr/


> Sent: Wednesday, June 12, 2013 3:45 AM

> Subject: Κατάργηση ΕΡΤ Α.Ε.

> Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

> Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

> Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. (http://www.iefimerida.gr/news/στουρνάρας-σε-όσους-αναμεταδίδουν-την-ερτ-κόψτε-το-σήμα-είναι-παράνομο-θα-έχετε-κυρώσεις)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου