Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Χαίρε Σιών Αγία, Μήτηρ Αγανακτήσεως




....Μήτηρ των Εκκλησιών, των Λαοσυνάξεων....ή Σιών, Μήτηρ Επαναστάσεων (Ρώσικη, Γαλλική) ....ή Σιών, Μήτηρ των Μάηδων... όπως ο Μάης του '68, έτσι και ο φετινός Μάης του '11, της Εβραϊκής Κουλτούρας εστί...

....δεν αντιγράψαμε τα Ισπανά...¡No llores por mí Mayo!...αλλά τον...

Stéphane Hessel, Στεφάν Εσέλ, 93 ετών, Γαλλο-Γερμανο-Εβραίο, γεννημένο στο Βερολίνο, πήρε μέρος στη Γαλλική αντίσταση και επέζησε των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μετά τον πόλεμο εργάστηκε ως διπλωμάτης στον ΟΗΕ και σε διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις. Τον Αύγουστο 2006 υπέγραψε μαζί με τους European Jews for Just Peace, έκκληση να σταματήσουν οι Ισραηλινές επιδρομές στο Λίβανο και το Γενάρη 2010 με το άρθρο " οι παγκόσμιοι πολίτες πρέπει να απαντήσουν εκεί που οι κυβερνήσεις έχουν αποτύχει " καταδίκασε ως έγκλημα πολέμου την Ισραηλινή επίθεση στα πλοία ειρήνης στη Γάζα.

Τον Οχτώβρη που μας πέρασε, δημοσίευσε το μανιφέστο "Indignez-vous!", "Αγανακτήστε", "Time for Outrage!", σελίδες 32, τιμή 3 ευρώ (μπεστ-σέλερ) που απευθύνεται στους νέους. Τί μας καλεί να κάνουμε;..να προστατεύσουμε το περιβάλλον, την ελευθερία του τύπου, το κοινωνικό κράτος που μειώνει την ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλουσίων, τις μειονότητες όπως τους Παλαιστίνιους και να παλέψουμε ενάντια στο χρηματιστικό κεφάλαιο. Όλα αυτά βέβαια τονίζει να γίνουν με ειρηνικό, μη βίαιο τρόπο.

Οπως η δική του γενιά αντιστάθηκε στον ναζισμό, η σημερινή νεολαία καλείται από τον Εσέλ «να εξεγερθεί κατά της συνενοχής ανάμεσα στους πολιτικούς και στις οικονομικές ελίτ και να υπερασπιστεί δημοκρατικά δικαιώματα που κατακτήσαμε με τόσο σκληρούς αγώνες τους δύο προηγούμενους αιώνες». Απορρίπτοντας κατηγορηματικά την «αναγκαιότητα» της λιτότητας και των περικοπών, ο Εσέλ σημειώνει: «Εχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έχει πλέον χρήματα για να στηρίξει τους πολίτες του. Αλλά πώς γίνεται να μην έχουμε χρήματα όταν η παραγωγή πλούτου αυξάνεται εκθετικά μετά την απελευθέρωση (από τους ναζί); Η μόνη εξήγηση είναι ότι η δύναμη του πλούτου δεν υπήρξε ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική και ότι οι υπηρέτες της έχουν τοποθετηθεί στα υψηλότερα κρατικά αξιώματα». (Καθημερινή)

Συμπερασματικά, τί έφερε στην Ελλάδα ο Μάης του 11; την κουλτούρα της Ειρηνικής υπερκομματικής Διαδήλωσης, που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο Δυτικό κόσμο. Και αυτό είναι που έφερε σε αμηχανία τη μαχόμενη ελληνική αριστερά, όπως λέει και ο Λευχείμων και Περίτεχνος που διάβασε το βιβλίο. Τώρα πού θα βγάλει αυτό;...ο κάθε λαός έχει τους αγαναχτισμένους και τους πολιτικούς που του αξίζουν...δεν είναι παντού όλοι ίδιοι, ούτε τα συνθήματα, ούτε ο παλμός, ούτε και οι στόχοι...(Γιατί δεν υποστηρίζω το κίνημα των αγαναχτισμένων από Radical Desire...Γιατί δεν είμαι αγανακτισμένος πολίτης από Sarigiannidis και ένα σύντομο από axortago.gr )

Από την άλλη, η δεξιά της αντι-παγκοσμιοποίησης θορυβήθηκε με την εβραϊκή καταγωγή του Εσέλ και μας καλεί να φυλάμε στις Θερμοπύλες τα ρούχα μας. Επειδή είναι άνθρωπος του ΟΗΕ, ακόμη περισσότερο ύποπτος για κρυφό σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης. Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης! όπως λένε στο google.

Όπως σε κάθε περίοδο οικονομικής κρίσης...που πάντα φταίνε για τη μοίρα μας Μασώνοι, Εξωγήινοι, Εβραίοι Δήμιοι...τα θύματα ξαναδιαβάζουν τούτες τις μέρες, τα ρωσικά πλαστά Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, που κυριολεκτικά στάζουν αίμα, μιας και υπήρξαν ο ηθικός αυτουργός του Ολοκαυτώματος....
.....Η πλαστότητα  έχει αποδειχθεί με τον πιο απόλυτο τρόπο ήδη από το 1921. Ο ανταποκριτής των Times του Λονδίνου στην Κωνσταντινούπολη Philip Graves ανακάλυψε τότε το αντίτυπο ενός σατιρικού γαλλικού βιβλίου που είχε κυκλοφορήσει περί το 1860 και το οποίο περιλαμβάνει αυτούσια κομμάτια από αυτά που ονομάστηκαν στη συνέχεια  " Πρωτόκολλα  ". Μόνο που το γαλλικό πρωτότυπο δεν είχε καμιά σχέση με εβραίους ή με σιωνισμό. Γράφτηκε από τον Maurice Joly και είχε στόχο τον γάλλο αυτοκράτορα Ναπολέοντα Γ'. Ο τίτλος του ήταν  "Διάλογοι στην κόλαση ανάμεσα στον Μακιαβέλι και τον Μοντεσκιέ  ".Μοντεσκιέ εκπροσωπεί τον πολιτικό φιλελευθερισμό, ο Μακιαβέλι τον δεσποτισμό) Οταν οι πράκτορες της  " Οχράνα  " διασκεύασαν για δική τους χρήση το κείμενο του Joly έβαλαν απλώς στη θέση του αυτοκράτορα τους  " Σοφούς της Σιών ". Δεν φαντάζονταν ότι θα αποκαλυφθεί η λαθροχειρία τους, εφόσον το πρωτότυπο του Joly είχε εκδοθεί τριανταπέντε χρόνια νωρίτερα και τα περισσότερα αντίτυπά του είχαν καταστραφεί από τις γαλλικές αρχές εξαιτίας του αντικαθεστωτικού του περιεχομένου. Αλλωστε η Οχράνα δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη μετέπειτα σταδιοδρομία του δημιουργήματός της. Σκοπός της ήταν να στηρίξει την τρέχουσα αντιεβραϊκή πολιτική του Τσάρου, να δικαιολογήσει τα  " πογκρόμ  " και να στρέψει τη λαϊκή δυσαρέσκεια εναντίον του εύκολου στόχου. (Iospress)


Οι κατασκευαστές των Πρωτοκόλλων είχαν «προδρόμους» ήδη σε Γάλλους αντεπαναστάτες από το 1797 και στους συγγραφείς παλαιών –αρχαϊκών– αντισημιτικών φυλλαδίων, με θεωρίες για παγκόσμιες συνωμοσίες και για την έλευση του αντίχριστου. (Ανδρέας Χριστινίδης)

Τα πρωτόκολλα και τέτοια γραπτά είναι σημαντικά για την κατανόηση της συντηρητικής παλαιάς δεξιάς αντίληψης...ένας ύμνος στο φεουδαρχικό κατεστημένο των παλαιών ευγενών (Ancien Régime) (Πατρίς, Θρησκεία, Μοναρχία). Αντανακλούν τους φόβους, το κενό και τη σύγκρουση ανάμεσα στην Παράδοση και τη Νεοτερικότητα (Modernity). Από τη μια, ο Μεσαίωνας, από την άλλη όλες οι νεότερες ιδέες και τάσεις.

Και λένε οι " Πρωτόκολλοι " που στην ουσία κόλλησαν....δεν έχει σημασία αν είναι πλαστά, ...σημασία έχει πως εφαρμόζονται......και ο Ιούλιος Βερν εφαρμόζεται..μεγάλος συνωμότης και αυτός :-)


Ας δούμε λοιπόν μερικά εφαρμοστά σημεία...Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες " γυναίκες του κόσμου  " που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους..


Αμέσως καρφώνεται λες και ακούς ξύπνιο καλόγερο. Τέσσερα σημεία Αμαρτίας...Οινοποσία...Αρχαία Ελληνικά,Λατινικά...Φεμινισμός...Κοσμικές Διασκεδάσεις. Τα τρία προφανή αλλά και οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι διαφθείρουν;;...Η Σύγκρουση Χριστιανισμού/Ελληνισμού...παλιά βεντέτα...οι πρόγονοι είναι καλοί και ακίνδυνοι όταν τους αντιγράφουμε μηχανικά στα μοναστήρια ή στα νεοελληνικά αποβλακώσεως σχολεία αλλά επικίνδυνοι αν γίνουν κατανοητοί, σπέρνοντας αμφιβολίες και σκέψεις. Έχει ιδιαίτερη αξία μια μελέτη για το πώς επηρέασαν οι Αρχαίοι το Γαλλικό Διαφωτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι αργότερα στο μεσοπόλεμο κείμενα από Σοφοκλή, Θουκυδίδη,  Αριστοφάνη καίγονταν δημόσια.


Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα ", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού. 

....Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.....
...Όταν ο λαός θεωρούσε τα βασιλικά πρόσωπα ως μια καθαρή απόρροια της Θείας Θελήσεως, υποτασσόταν χωρίς ψίθυρο στην απολυταρχία των βασιλιάδων. Αλλά από την ημέρα που έχουμε υποβάλλει στους ανθρώπους την ιδέα των ατομικών τους δικαιωμάτων, θεώρησαν τα βασιλικά πρόσωπα ως απλούς θνητούς. Το  "ελέω Θεού " έπεσε από το κεφάλι των βασιλιάδων, αφού τους αφαιρέσαμε την πίστη τους προς το Θεό. Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ' έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.....
....Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.....Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.


....σαν να ακούς την ελέω Σουλτάνου Πατρική Διδασκαλία...Αγαπάς την ελευθερία; Αγαπάς τον Διάβολο....Αγαπάς τον Σουλτάνο; Αγαπάς τον Θεό.....τα σχετικά με τους εαυτούς μας...ή αλλιώς να κοιτάξουμε να σώσουμε την ψυχή μας, μακριά από τα εγκόσμια....pare-dose «Εκκλησία και Διαφωτισμός: Όπως λέμε «καμμία σχέση»…με την Παλαιά Τάξη περνούσαμε μια χαρά...δες και τους Εχθρούς του Διαφωτισμού από τον Πολωνο-Εβραίο Zeev Sternhell, δίχως Εβραίο δεν κατανοείται ο νεότερος κόσμος:-). (επειδή είναι μέλος του Peace Now,  έγινε απόπειρα δολοφονίας του από κύκλους συμπατριωτών, των δικών μας πρωτοκολλημένων συνεγκέφαλών )

Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.

Πού κολλάει ο Δαρβίνος;; ...Εβραίοι έσπειραν την του Θεού έξυπνη δημιουργία;;...Εβραίοι παρέσυραν και τον Άγγλο στην Αλήθεια της Εξέλιξης;;...Καημός Μεγάλος για κάθε πιστό....Και οι τρεις άπιστοι.Οι δύο φιλόσοφοι σπούδασαν και τους αρχαίους ημών προγόνους. Ο ένας μόνο Εβραίος. Και πού κολλάει ο Νίτσε που θεωρούσε τον Εβραιοχριστιανισμό μια θρησκεία για δούλους και επηρέασε και τον Χίτλερ...είχε πει...«Οι κίνδυνοι της εβραϊκής ψυχής είναι, πρώτον ότι ψάχνει ευχαρίστως κάπου να φωλιάσει παρασιτικά, δεύτερον ξέρει να προσαρμόζεται, όπως λένε, όπως λένε οι φυσιοδίφες. Έτσι έγιναν (οι Εβραίοι) γεννημένοι ηθοποιοί, σαν τον πολύποδα, ο οποίος -όπως τραγουδά ο Θέογνις- δανείζεται το χρώμα του βράχου, όπου κολλά» (deutsch) αλλά και πως «Οι αντισημίτες δεν συγχωρούν στους Εβραίους να έχουν πνεύμα και χρήμα. Οι αντισημίτες είναι ένα άλλο όνομα των πτωχών τω πνεύματι»(deutsch) Περισσότερα στη wikipedia Influence and reception of Friedrich Nietzsche και Nietzsche's criticism of anti-Semitism and nationalism. Ο Νίτσε, σύνθετη περίπτωση...εν τέλει όμως ο Ρώσος πιστός, τί θέλει να πει με αυτούς τους -ισμούς;; (θα μπορούσε να αναφέρει και άλλα ονόματα, ιδέες και τάσεις)... δύο σημεία..η επιστήμη, επικίνδυνη για τη θρησκεία του, το ίδιο και το κίνημα του Ρομαντισμού που αναδείχτηκε μέσα από το Γαλλικό Διαφωτισμό.


Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας
...Pax Romana Christiana....ἐν μέσῳ τῆς πλατείας αὐτῆς....καὶ ὁ θρόνος τοῦ Θεοῦ καὶ τοῦ ἀρνίου ἐν αὐτῇ ἔσται, καὶ οἱ δοῦλοι αὐτοῦ λατρεύσουσιν αὐτῷ......ζῶ ἐγώ, λέγει Κύριος, ὅτι ἐμοὶ κάμψει πᾶν γόνυ, καὶ πᾶσα γλῶσσα.....
....οι Χριστιανοί θέλουν την συγκίνηση της επιτυχίας και των χειροκροτημάτων, τα οποία πάντοτε χορηγούμε άφθονα..." πάντα τα έθνη κροτήσατε χείρας "
....Θα απαγορεύσουμε εφημερίδες αμέσως μετά τη δεύτερη επίθεση εναντίον μας. Αν βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους. Πριν δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης ή ο τυπογράφος, θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές, για να πετύχει την έγκριση γι' αυτό...Η απεργία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα για την κυβέρνηση....και πού εφαρμόζονται αυτά;;..μα στην Ορθόδοξη Τσαρική Μοναρχία....και αν δημοσιογράφος μας ενοχλεί, τον καθαρίζουμε...
Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ' αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ' αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.
Μα για σένα μιλάς;;..ποιός έχει συστηματικά εξαπολύσει ένα παγκόσμιο κύμα προσηλυτισμού και μισαλλοδοξίας απέναντι στις τοπικές θρησκείες, γλώσσες και πολιτισμούς εδώ και 2000 χρόνια;; Ποιός πιστεύει ότι κατέχει τη μοναδική Αλήθεια;; ο Χριστιανισμός παρέα με το Ισλάμ. Από όπου πέρασαν δεν άφησαν τίποτα διαφορετικό όρθιο. Ορθοδοξία ή Θάνατος.

Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε  "διδασκαλία με εικόνες " και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ' αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ' αντιληφθούν.
Ίσως να είναι και το πρώτο δείγμα Χριστιανικής Σινεφοβίας...." Μήπως βλέπεις ακατάλληλα κινηματογραφικά έργα; " :-)

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό. 


νάτα εφαρμόζονται και εδώ...Κινέζοι, αρπάξαν το χρυσό του πλανήτη....έτσι να αμολήσουν μερικά εκατομμύρια, θα μας κάνουν όλους μια μπουκιά...με νέα στρατηγική των Κινέζων για παγκόσμια οικονομική κυριαρχία ....Σε λίγο θα κυκλοφορήσουν " Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σαγκάης "

Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας. Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν' αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

Ενδιαφέρουσα πρόταση από τους σοφούς... εσωτερικό φορολογικό δάνειο αντι για εξωτερικά δάνεια.

....οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων....

..Αν οι Έλληνες είχαμε περισσότερη οικονομική παιδεία από νομική με τόσους δικηγόρους, ίσως να μη χρεωκοπούσαμε...

Η ουσία του πρωτόκολλου παραμυθιού λιτά και σύντομα. Υπάρχουν τα θύματα, οι καλοί Χριστιανοί και οι θύτες, οι κακοί Εβραίοι. Εμείς δε φταίμε για ό,τι μας συμβαίνει, θα μας σώσει η ελέω Θεού Χριστιανική Μοναρχία.

Εμείς όμως οι ταπεινοί και αυτοκατάκριτοι, οι αγαπώντες τους εχθρούς μας, ψάλλουμε σε ήχο τέταρτο " Οἱ μισοῦντες Σιών, αἰσχύνθητε ἀπὸ τοῦ Κυρίου· ὡς χόρτος γάρ, πυρὶ ἔσεσθε ἀπεξηραμμένοι. " ...σαν τα ξερά τα χόρτα θα καεί, ο κάθε αντισιωνιστής...και σε πλάγιο τέταρτο..." Οἱ μισοῦντες Σιών, γενηθήτωσαν δή, πρὶν ἐκσπασθῆναι ὡς χόρτος∙ συγκόψει γὰρ Χριστός, αὐχένας αὐτῶν, τομῇ βασάνων. ". ....θα σπάσει ζβέρκους, αγάπησέ τους...όπως λεν και τα χριστιανικά πρωτάκολλα...Το σύνθημά μας είναι: Ισχύς και Υποκρισία... :-)


Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, 
ὁ πανσόφους τοὺς ἁλιεῖς ἀναδείξας,
καταπέμψας αὐτοῖς τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον,
καὶ δι' αὐτῶν τὴν οἰκουμένην σαγηνεύσας, φιλάνθρωπε, δόξα σοι.

...την Οικουμένη Σαγηνεύσας...που γοήτευσες μεν, κυριολεκτικά όμως έβαλες στα δίχτυα των ψαράδων σου όλη την Οικουμένη...νάτη η Παγκοσμιοποίηση!...η Πνευματική όμως...όχι του Κεφαλαίου και της Εκμετάλλευσης Πιθήκου από Πίθηκο, που θα λεγε και ο Darwin

Ὦ ἀνόητοι Γαλάται, τίς ὑμᾶς ἐβάσκανε τῇ ἀληθείᾳ μὴ πείθεσθαι.....ξένοις ρήμασι, ξένοις δόγμασι, ξένοις διδάγμασι.....ὅσοι γὰρ εἰς Χριστὸν ἐβαπτίσθητε, Χριστὸν ἐνεδύσασθε.  οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδὲ Ἕλλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδὲ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ. εἰ δὲ ὑμεῖς Χριστοῦ, ἄρα τοῦ Ἀβραὰμ σπέρμα ἐστὲ καὶ κατ' ἐπαγγελίαν κληρονόμοι..

Αχ, Holy Spirit, Άγιο Πνεύμα της Σιών φώτισε και τους Ορθόδοξους Έλληνες, κληρονόμους πίστεως και προγόνων.....όπως φώτισες και τα αδέρφια μας στο Ισραήλ και έφτιαξαν εκεί, κράτος της προκοπής.

.....Χορηγός Ανάρτησης :-) ...

5 σχόλια:

  1. Mιχάλη, επιφοίτηση είχες μέρα πουναι??????????

    Shalom.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φοβούμαι ότι δεν με εφώτισε αρκετά η ημέρα, ώστε να μπορέσω να σχολιάσω τέτοιον χείμαρρο· είναι κι αυτή η αδυναμία μου να συμμαζέψω το μυαλό μου... :-(

    Ποιός είναι ο σύγχρονος Λεωνίδας/Παλαιολόγος στο ταινιάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι μεγάλοι της γης έχουν τα δικά τους σχέδια,
    όμως θέλουν δε θέλουν και άθελα τους προωθούν ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νέα Τάξη μασκαρεμένη
    με δήθεν αγανάκτηση...
    κρίμα που τόσοι
    Έλληνες άγονται στις πλατείες
    σαν πρόβατα
    πίσω από μασωνικά σχέδια προβατόσχημων λύκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Δήμητρα
    שלום עכשיו السلام الآن
    Pax nunc, Ερήνη εδά!

    ...Παράδοξα σήμερον, εἶδον τὰ ἔθνη
    πάντα ἐν πόλει Δαυΐδ, ὅτε τὸ Πνεῦμα κατῆλθε τὸ Ἅγιον, ἐν πυρίναις γλώσσαις....

    ...Ρωμαῖοι, Ἰουδαῖοί τε καὶ προσήλυτοι, Κρῆτες καὶ Ἄραβες
    ἀκούομεν λαλούντων αὐτῶν ταῖς ἡμετέραις γλώσσαις τὰ μεγαλεῖα τοῦ Θεοῦ...


    @Dodo

    μάλλον νέος σύντροφος του ΛΑΟΣ

    @Γέρον Παΐσιε

    Πάντα στο τέλος νικάει το καλό

    @Μακροπρόθεσμε

    Ευτυχώς που υπάρχει το ιντερνετ
    και ενημερώνεται ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή